Το κατάστημά μας, συνεργάζεται με την ACS για αποστολές εντός Ελλάδας και Κύπρου προκειμένου οι παραγγελίες σας να φτάνουν σε εσάς με τον πλέον άμεσο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο. αποστολή των προϊόντων σε εσάς. Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο θέλετε άλλο τρόπο αποστολής θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας.

Όσον αφορά τις παραγγελίες νέων πελατών άνω των 50,00€ με αντικαταβολή, γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση πριν προχωρήσουμε στην αποστολή του δέματος. Η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα εφόσον δεν έχει γίνει επιβεβαίωση σε 48 ώρες από την παραγγελία. Κρατήσεις ρούχων δεν γίνονται σε καμία περίπτωση. Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία, γίνεται η αποστολή σύμφωνα με τους παρακάτω περιγραφόμενους χρόνους παράδοσης.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο κόστος των:

  • 5,00 € για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
  • 10,00 € για αποστολές σε Κύπρο. Τα προϊόντα αποστέλλονται αεροπορικώς.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν εντός Ελλάδας.

Σε Κύπρο τα προϊόντα χρειάζονται 4-5 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα αποστέλλονται αεροπορικώς.

Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και 4 μέρες.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να σας προτείνουμε κάποια εναλλακτική λύση!

Είναι η διαδικασία αποστολής να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και χωρίς προβλήματα, στο μέτρο του δυνατού, χωρίς να στερείται ταυτόχρονα ευθύνης για την παράδοση στο χώρο σας ακόμα και στην ελάχιστη παραγγελία. Για οποιεσδήποτε απορίες, διευκρινήσεις ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2410 534142 για άμεση εξυπηρέτηση